Betonarbejde, støbearbejde og jordarbejde

Kontakt os for en besigtigelse af opgaven og et uforpligtende tilbud

Betonarbejde, støbearbejde og jordarbejde

Betonarbejde til dit nyeste projekt

Drømmer du om tilbygning, eller har du ønsker om at få støbt et fundament til et nyt skur eller sommerhuset? Hos Dream Service står vi klar med al det betonarbejde, støbearbejde og jordarbejde, som du kunne have brug for.

Vi har igennem mange år udført støbearbejde til projekter af forskellige størrelser. Med vores store ekspertise, arbejder vi med betonarbejde i forbindelse med støbning af fundamenter, gulve, støttevægge og kloakering.

Vores mandskab er uddannet til at tænke innovativt med fokus på den stilrene kvalitet, som vi er anerkendt for. Ligeledes er vi altid udstyret med moderne materiel, så vi kan leve op til vores og dine standarder for kvalitet.

Professionelt kendskab til støbearbejde og jordarbejde

Ved fundamentstøbning er præcision og materialekendskab helt afgørende. Med vores erfaring på området, bevarer vi overblikket gennem hele processen da det er fundamentet, som skal bære hele bygningen og lægge grunden for de øvrige håndværkers arbejde. Endvidere har vi mange års erfaring med jordarbejde i forbindelse med hus og have. Derfor kender vi til diverse udfordring og hvordan de løses effektivt.

Kontakt os for en besigtigelse af opgaven og et uforpligtende tilbud.

flisebelægning med stor hammer

Få et uforpligtende tilbud

Hos Dream Service kan du være sikker på, at vi lytter til dine behov og ønsker frem for alt. Ud fra dine ønsker, kommer vi med vores kvalificerede bud på den rette løsning.

Vores priser vil variere afhængig af hvilken løsning, der passer dig bedst. Uanset omfanget af din opgave, kommer vi med en ærlig og konkurrencedygtig pris.

Har du yderligere spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, er du altid velkommen til at kontakte os. Giv os et kald på telefon 50 51 60 05, eller skriv en mail til ea@dreamservice.dk med en kort beskrivelse af din opgave samt dine kontaktoplysninger. Endvidere kan du også udfylde vores kontaktformular.

Så sørger vi for:

  • Stilrent og gennemført arbejde
  • Arbejde der bliver helt som ønsket
  • Den bedste rådgivning
  • Løsninger til en fair pris

Skriv til os
close slider