Om Dreamservice

Om Dreamservice

Om os

Med en kombination af mange års erfaring og et højt fagligt niveau er vi en stærk etableret virksomhed hvor kundens behov, budget og kvalitet har første prioritet.
Vi tager udgangspunkt i både projektet og kunden bag, for at sikre den bedste rådgivning og de rigtige løsninger til en fair pris.

Dream Service påtager sig mange opgaver i forbindelse med anlægsgartner, vedligeholdelse og renovering.
Uanset hvilken stilart eller størrelse opgaven er, står vi klar med rådgivning og planlægning så arbejdet bliver helt som ønsket, og projekt samt budget er harmonisk.

dream service logo sort transparent

Få et uforpligtende tilbud

Hos Dream Service kan du være sikker på, at vi lytter til dine behov og ønsker frem for alt. Ud fra dine ønsker, kommer vi med vores kvalificerede bud på den rette løsning.

Vores priser vil variere afhængig af hvilken løsning, der passer dig bedst. Uanset omfanget af din opgave, kommer vi med en ærlig og konkurrencedygtig pris.

Har du yderligere spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, er du altid velkommen til at kontakte os. Giv os et kald på telefon 50 51 60 05, eller skriv en mail til ea@dreamservice.dk med en kort beskrivelse af din opgave samt dine kontaktoplysninger. Endvidere kan du også udfylde vores kontaktformular.

Så sørger vi for:

  • Stilrent og gennemført arbejde
  • Arbejde der bliver helt som ønsket
  • Den bedste rådgivning
  • Løsninger til en fair pris
Skriv til os
close slider