Ny Terrasse

Kontakt os for en besigtigelse af opgaven og et uforpligtende tilbud

Ny Terrasse

Ny terrasse skræddersyet til din bolig og have

Skal du have bygget en ny terrasse? Vi er klar på at bygge en terrasse der er specielt anlagt til dit hus, have, indkørsel og ikke mindst dig. Du kan altid kontakte os, hvis du har yderligere spørgsmål.

Hos Dream Service vejleder vi dig igennem hele processen af ny terrasse. Det handler både om priser på materialer og udførelsen, hvor let eller svært det er at vedligeholde og rengøre samt holdbarheden af materialerne. Alt dette vil variere afhængig af dit behov og budget.

Vores medarbejder har mange års erfaring, god ekspertise og et stort fokus på kvalitet. Derfor får du altid det bedst mulige resultat uden at gå på kompromis med kvalitet eller dine ønsker.

Vi udfører alle former for ny terrasse

Hos os bliver der gjort meget ud af at finpudse enhver detalje og egenskab med omhu. Med det sagt sørger vi stadig for at opgaven bliver udført i et effektivt tempo, så du ikke skal vente længere end nødvendigt på din nye terrasse. Ligeledes sørger vi for at din terrasse bliver bygget af materialer, som du elsker. Vi vil underrette dig om de forskellige fordele og ulemper ved de forskellige typer, samt vores egen anbefaling.

Skal vi bygge din nye terrasse? Du er altid velkommen til at give os et kald på telefon. Endvidere kan du sende os en mail der kort beskriver omfanget af din opgave samt dine kontaktoplysninger. Så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud.

Få et uforpligtende tilbud

Hos Dream Service kan du være sikker på, at vi lytter til dine behov og ønsker frem for alt. Ud fra dine ønsker, kommer vi med vores kvalificerede bud på den rette løsning.

Vores priser vil variere afhængig af hvilken løsning, der passer dig bedst. Uanset omfanget af din opgave, kommer vi med en ærlig og konkurrencedygtig pris.

Har du yderligere spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, er du altid velkommen til at kontakte os. Giv os et kald på telefon 50 51 60 05, eller skriv en mail til ea@dreamservice.dk med en kort beskrivelse af din opgave samt dine kontaktoplysninger. Endvidere kan du også udfylde vores kontaktformular.

Så sørger vi for:

  • Stilrent og gennemført arbejde
  • Arbejde der bliver helt som ønsket
  • Den bedste rådgivning
  • Løsninger til en fair pris

Skriv til os
close slider