Haveanlæg

Kontakt os for en besigtigelse af opgaven og et uforpligtende tilbud

Haveanlæg

Haveanlæg efter dine behov og ønsker

I Dream Service har vores team igennem mange år specialiseret sig i både konstruktion og renovering af komplette haveanlæg.

Når man har valgt at bygge sit ideelle drømmehus er næste skridt at lave det helt perfekte udeareal. På den måde går hus, have, indkørsel og evt. træterrasser op i en højere enhed. Det kræver dog både viden og indsigt at skabe det perfekte haveanlæg, og derfor giver det tryghed at have en god rådgiver ved sin side, som har mange års erfaring.

Vi vil gerne hjælpe dig med at få lavet præcis det haveanlæg som passer til dig, din familie, dit hus og ikke mindst din økonomi. Derfor tilbyder vi komplet frihed og er åbne for ethvert ønske. Vi lægger fokus på at skræddersy dit haveanlæg til netop dig.

Fra gammel til nyt haveanlæg

Vores mange års erfaring betyder, at vi kan lave netop det haveanlæg, du står og har brug for. Er det udskiftning af fliser, nyt græs eller kun fliserens, står vi med glæde til rådighed for dig, når det bliver tid til lidt fornyelse i din have. Endvidere sørger vi for altid at have det mest moderne materiel, så dit haveanlæg kan blive lavet i bedste kvalitet. Det er vigtigt for os at være i tæt samarbejde med dig gennem hele processen. Derfor sørger vi for at underrette og rådgive dig fra start til slut.

Skal vi lave dit haveanlæg? Giv os et kald på telefon eller skriv til os via mail, hvor du kort beskriver indholdet af din opgave samt kontaktoplysning. Så vender vi tilbage snarest muligt med et uforpligtende tilbud på dit haveanlæg.

rullegræs til baghave ved bolig

Få et uforpligtende tilbud

Hos Dream Service kan du være sikker på, at vi lytter til dine behov og ønsker frem for alt. Ud fra dine ønsker, kommer vi med vores kvalificerede bud på den rette løsning.

Vores priser vil variere afhængig af hvilken løsning, der passer dig bedst. Uanset omfanget af din opgave, kommer vi med en ærlig og konkurrencedygtig pris.

Har du yderligere spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, er du altid velkommen til at kontakte os. Giv os et kald på telefon 50 51 60 05, eller skriv en mail til ea@dreamservice.dk med en kort beskrivelse af din opgave samt dine kontaktoplysninger. Endvidere kan du også udfylde vores kontaktformular.

Så sørger vi for:

  • Stilrent og gennemført arbejde
  • Arbejde der bliver helt som ønsket
  • Den bedste rådgivning
  • Løsninger til en fair pris
Skriv til os
close slider