Brolægning og Flisearbejde

Kontakt os for en besigtigelse af opgaven og et uforpligtende tilbud

Brolægning og Flisearbejde

Brolægning og flisearbejde med fokus på dit behov

Skal du have udført brolægning i din have eller anlæg? Vi står klar til at hjælpe dig. Med mange års erfaring i branchen og et højt fagligt niveau, tilbyder vi brolægning og flisearbejde tilpasset til dit behov.

Hos Dream Service er kundens ønsker og behov altid førsteprioritet, når vi udfører brolægning for dig. Med sans for detaljen og passion for proces såvel som resultat går vi ind til din opgave med kvalitets– og ansvarsbevidst tilgang. Vi har i mange år arbejdet med flisebelægning samt brolægning, hvoraf vi er blevet eksperter til netop dette.

Vi holder fast i vores projekter, og sørger for at færdiggøre brolægning og flisearbejde så hurtigt som muligt. Ligeledes sørger vi selvfølgelig for at resultatet lever op til både dine og vores standarder for kvalitet.

Høje standarder for kvalitet af brolægning og flisearbejde

Skal du have brolægning til ny indkørsel, sti, blomsterbed eller noget helt fjerde. Hos Dream Service er vi klar på enhver opgave. Vi udfører bl.a. brolægning og flisearbejde til:

  • Trapper
  • Terrasser
  • Indkørsler
  • Hegn
  • Støttemure

Har du brug for brolægning eller flisearbejde et andet sted? Vi er åbne overfor nye og unikke opgaver. Kontakt os gerne for en besigtigelse af opgaven og et uforpligtende tilbud.

Få et uforpligtende tilbud

Hos Dream Service kan du være sikker på, at vi lytter til dine behov og ønsker frem for alt. Ud fra dine ønsker, kommer vi med vores kvalificerede bud på den rette løsning.

Vores priser vil variere afhængig af hvilken løsning, der passer dig bedst. Uanset omfanget af din opgave, kommer vi med en ærlig og konkurrencedygtig pris.

Har du yderligere spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, er du altid velkommen til at kontakte os. Giv os et kald på telefon 50 51 60 05, eller skriv en mail til ea@dreamservice.dk med en kort beskrivelse af din opgave samt dine kontaktoplysninger. Endvidere kan du også udfylde vores kontaktformular.

Så sørger vi for:

  • Stilrent og gennemført arbejde
  • Arbejde der bliver helt som ønsket
  • Den bedste rådgivning
  • Løsninger til en fair pris

Skriv til os
close slider