Services

Dream Service påtager sig mange opgaver i forbindelse med anlægsgartner, vedligeholdelse, renovering og brolægning.

Services

Uanset hvilken stilart eller størrelse opgaven er, står vi klar med rådgivning og planlægning så arbejdet med haven, terrassen, træerne mm. bliver helt som ønsket.

Er I nybyggere, og ønsker at haven skal matche resten af huset, og uderum bliver lige så perfekt som jeres nybygget hus eller ønsker I blot at omlægge haven fra gammelt til nyt, kommer vi gerne ud og besigtiger opgaven og giver et uforpligtende tilbud.
Hvad enten i skal have ny terrasse, nyt hegn eller noget helt tredje, så står vi klar med en løsning, der er skræddersyet til dig og din ejendom.

Få et uforpligtende tilbud

Hos Dream Service kan du være sikker på, at vi lytter til dine behov og ønsker frem for alt. Ud fra dine ønsker, kommer vi med vores kvalificerede bud på den rette løsning.

Vores priser vil variere afhængig af hvilken løsning, der passer dig bedst. Uanset omfanget af din opgave, kommer vi med en ærlig og konkurrencedygtig pris.

Har du yderligere spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, er du altid velkommen til at kontakte os. Giv os et kald på telefon 50 51 60 05, eller skriv en mail til ea@dreamservice.dk med en kort beskrivelse af din opgave samt dine kontaktoplysninger. Endvidere kan du også udfylde vores kontaktformular.

Så sørger vi for:

  • Stilrent og gennemført arbejde
  • Arbejde der bliver helt som ønsket
  • Den bedste rådgivning
  • Løsninger til en fair pris

Skriv til os
close slider