Opsætning af hegn og plantning af hæk

Kontakt os for en besigtigelse af opgaven og et uforpligtende tilbud

Opsætning af hegn og plantning af hæk

Opsætning af hegn

Skal der sættes hegn op mellem din og naboens grund, eller har du behov for et hegn omkring haven så står vi hos Dream Service klar med den ideelle løsning.

Vi tilbyder opsætning af hegn, og sørger naturligvis altid for grundig vejledning, inden vi udfører arbejdet. Det er vigtigt for os, at du får en løsningsmodel, der matcher dine behov.

Vores team har mange års erfaring inden for opsætning af hegn, hvilket garanterer intet mindre end et hegn af den højeste kvalitet og til en konkurrencedygtig pris.

Plantning af hæk

En hæk er ikke kun med til at gøre din grund privat og lukke af for uvedkommende. Den kan også fungere som en flot udsmykning som passer til resten af huset/ejendommen. Dette kræver dog et godt håndværk og ordentlig forberedelse – det får du hos os.

Vi har stor erfaring med plantning af hæk, så vi kan vejlede dig til den rette beslutning, som både passer til dit hus, stil og overskud ift. vedligeholdelse. Det vigtigste for os er at finde en løsning som er skræddersyet til dig.

Har du brug for opsætning af hegn og/eller plantning af hæk? Så er vi klar på at hjælpe dig. Du kan altid kontakte os med yderligere spørgsmål og et ønske om et uforpligtende tilbud.

Få et uforpligtende tilbud

Hos Dream Service kan du være sikker på, at vi lytter til dine behov og ønsker frem for alt. Ud fra dine ønsker, kommer vi med vores kvalificerede bud på den rette løsning.

Vores priser vil variere afhængig af hvilken løsning, der passer dig bedst. Uanset omfanget af din opgave, kommer vi med en ærlig og konkurrencedygtig pris.

Har du yderligere spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, er du altid velkommen til at kontakte os. Giv os et kald på telefon 50 51 60 05, eller skriv en mail til ea@dreamservice.dk med en kort beskrivelse af din opgave samt dine kontaktoplysninger. Endvidere kan du også udfylde vores kontaktformular.

Så sørger vi for:

  • Stilrent og gennemført arbejde
  • Arbejde der bliver helt som ønsket
  • Den bedste rådgivning
  • Løsninger til en fair pris

Skriv til os
close slider